Beoordelingen over Keto Eat&Fit

 • Anna
  Vroeger woog ik 118 kilogram en geloofde ik niet meer dat ik met obesitas kon omgaan. De dokter schreef me een keto-dieet voor samen met de inname van keto eat & fit-capsules. Ik had nooit gedacht dat afvallen zo gemakkelijk zou kunnen zijn. In de eerste maand ben ik al 21 kilo afgevallen en daar ga ik niet stoppen!
  Keto Eat&Fit
 • Levi
  Met de leeftijd begon hij sterk te herstellen. Mijn vrouw probeerde me op dieet te zetten, maar ik kon het lange tijd niet uitstaan, ik dacht constant aan eten, ik wilde vlees. Ik leerde over het keto-dieet, waarmee je vlees en vet voedsel moet eten, en besloot het te proberen. Samen met haar begon ik keto eat & fit-capsules te gebruiken. Dientengevolge - ik eet vlees, maar kilo's gaan weg! En geen honger!
  Keto Eat&Fit
 • Noa
  Eerder probeerde ik op een keto-dieet te zitten, maar ik kon niet meer ketose krijgen, op de 3-4e dag verscheen er ernstige hoofdpijn en ging ik kapot. Een vriend raadde me aan om Keto Eat & Fit-capsules samen met het dieet in te nemen. met hen al op de tweede dag voelde ik een golf van energie! In de eerste week ben ik bijna 5 kg afgevallen!
  Keto Eat&Fit
 • Sophie
  Ik gebruik Keto Eat & Fit-capsules regelmatig als ik een keto-dieet volg. Voor een maand gebruik lukt het me om 10-15 kilogram te verliezen, terwijl ik geen honger heb en niet in de sportschool traint.
  Keto Eat&Fit
 • Thomas
  Keto Eat & Fit capsules zijn heel gemakkelijk in te nemen en geven samen met een speciaal dieet een zeer snel effect. Persoonlijk kon ik in slechts een maand 14 kilo afvallen.
  Keto Eat&Fit
Gebruikersbeoordeling Keto Eat&Fit
4.4
8