Gebruiksaanwijzing Keto Eat&Fit

Instructies voor het gebruik van het product

Keto Eat & Fit-capsules worden ingenomen zoals voorgeschreven. Het positieve resultaat van afvallen hangt af van de tijdigheid van opname en naleving van de dosering van het medicijn. In de verpakking bevindt zich een gedetailleerde instructie waarin u kunt leren hoe u het product correct gebruikt, de indicaties en contra-indicaties. Het kruidenpreparaat Keto Eat & Fit raadt aan om 3 keer per dag 1 capsule in te nemen met een beetje water of een andere vloeistof. U kunt zelf het tijdstip voor de afspraak kiezen. Een keto-dieet met bhb-complex voor gewichtsverlies is bedoeld voor 3 weken. Als iemand ernstige problemen heeft met overgewicht, kan de cursus worden herhaald, maar pas na een pauze van een maand.

Indicaties voor gebruik

Gebruiksaanwijzing capsules om af te vallen Keto Eat & Fit

Keto Eat & Fit Weight Loss Complex kan worden gebruikt zonder uw eetgewoonten te veranderen. Het medicijn past goed bij alle producten.

Een uniek afslankmedicijn wordt aanbevolen voor gebruik in de volgende gevallen:

  • Sedentaire sedentaire levensstijl;
  • Onjuist dieet, verslaving aan vet voedsel;
  • Licht en ernstig overgewicht;

Als u een paar kilo extra wilt afvallen, zult u al na een week van het innemen van de capsules positieve resultaten zien. Om ernstig overgewicht aan te pakken is een integrale aanpak nodig. U moet niet alleen het medicijn innemen, maar ook uw dieet in evenwicht houden, oefenen.

Contra-indicaties

Ondanks de natuurlijke samenstelling hebben de capsules enkele contra-indicaties. Keto-dieetcapsules niet aanbevolen:

  • Kinderen van elke leeftijd;
  • Zwangere vrouwen, evenals tijdens het geven van borstvoeding;
  • In geval van individuele intolerantie voor een van de componenten van het medicijn;
  • Voor ziekten van de maag en hun chronische vormen (maagzweer, gastritis).

Een kleine lijst met contra-indicaties voor het gebruik van Keto Eat & Fit draagt ​​bij aan de groeiende vraag naar het medicijn in veel landen. in Nederland is het keto-dieet met bhb-complex voor gewichtsverlies populair.