Dieet voor luie mensen: de gemakkelijkste en veiligste manier om af te vallen

Weer een bevestiging dat het nieuwe het vergeten oude is. De essentie van het dieet voor lui is het juiste gebruik van water. Dit is de regel waar onze grootmoeders zich aan hielden. Door de eenvoudige regels te volgen die in dit artikel worden beschreven, kunt u in slechts een maand van uw overgewicht afkomen.

Voordelen van een lui dieet

Vergeleken met andere manieren om af te vallen, helpt een lui waterdieet je om het comfortabeler te doen, zonder het risico op een inzinking en het bijhorende psychologische trauma.

meisje drinkt water op een lui dieet
 1. Als je je strikt aan alle regels houdt, mag je alles eten. U hoeft geen calorieën te tellen, over het menu na te denken en alleen dieetmaaltijden te koken, zorg voor de warmtebehandelingsmethode.
 2. Er is geen constant hongergevoel, omdat water het hele volume van de maag vult. Plus, het nul caloriegehalte.
 3. Het werk van interne organen verbetert, het lichaam wordt gereinigd, wat de conditie van de huid gunstig beïnvloedt - dit alles wordt geholpen door een grote hoeveelheid geconsumeerde vloeistof.
 4. Water is een uitstekende metabolische katalysator. Dankzij haar verbrandt het lichaam sneller calorieën, waardoor ze in energie worden omgezet. Het lichaam begint onmiddellijk wakker te worden, het algemene welzijn verbetert en de slaperigheid verdwijnt.
 5. Het luie dieet kan overal worden gevolgd: op vakantie, op het werk of thuis. Er zijn geen speciale training of veranderingen in levensstijl vereist.

Maar het belangrijkste voordeel van een dieet voor luie mensen is dat je kunt genieten van je favoriete lekkernijen, vooral tijdens de feestdagen. U hoeft alleen vooraf de benodigde hoeveelheid vloeistof te drinken en met plezier af te vallen.

Factoren die de snelheid van gewichtsverlies beïnvloeden

Overgewicht verliezen is een individueel proces en hangt af van het lichaam dat gewicht verliest. Dieet voor lui, staat alleen bekend om positieve recensies. Dankzij het waterdieet kun je in één maand 5 tot 12 kg afvallen.

Factoren waarvan de snelheid van gewichtsverlies afhangt:

 • Het voedsel dat een persoon eet. Ondanks het feit dat je alles kunt eten, moet je er rekening mee houden dat een overmatige overvloed aan vet, zetmeel en zoet het proces van gewichtsverlies vertraagt. Het is ook wenselijk om de hoeveelheid zout iets te verminderen.
 • De totale massa van overgewicht. Het proces gaat sneller, hoe meer het is. Bij slanke en dunne mensen verliest het lichaam het overtollige gewicht veel langzamer.
 • Leeftijd. Hoe ouder de persoon, hoe slechter de stofwisseling. Voor jongeren is het makkelijker om af te vallen.

Maar in veel opzichten hangt het effect af van de persoon zelf. Sommigen verliezen op een waterdieet 1 kg per week, anderen bereiken in dezelfde periode een gewichtsverlies tot 5 kg. Lichamelijke activiteit versnelt het proces van afvallen. Lichamelijke opvoeding zal niet toestaan dat u de elasticiteit verliest en de huid verslapt als een persoon veel overgewicht heeft.

waterdieet voor luie mensen

Basisaanbevelingen en regels

Het is raadzaam om eenmaal per jaar een lui dieet te volgen, niet langer dan drie weken. Maar als er een goede reden is om het te herhalen, is het noodzakelijk om een pauze aan te houden tussen de dieetcycli van ten minste een maand. De verworven nuttige gewoonte om kort voor de maaltijd water te drinken, kan worden toegepast in de dagelijkse voeding, maar u moet de hoeveelheid vloeistof enigszins verminderen.

Strikte naleving van de basisregels stelt u in staat om in de kortst mogelijke tijd succes te behalen in de strijd tegen extra kilo's.

 1. Volgens de regels van het dieet voor luie mensen, is het belangrijk om alleen zuiver stilstaand water te drinken. Drink geen dranken bij de maaltijd en in ieder geval gedurende het volgende uur. Na de toegewezen tijd kunt u thee, koffie of kruidenthee drinken.
 2. Water mag alleen rauw en altijd op kamertemperatuur worden geconsumeerd. Tijdens warmtebehandeling verliest water de meeste van zijn nuttige mineralen en zouten. Warm - versnelt de stofwisseling en past het lichaam aan de voedselinname aan, terwijl het werk van het spijsverteringskanaal wordt gestart.
 3. Water moet niet alleen 20 minuten voor de hoofdmaaltijd worden gedronken, maar ook voor kleine snacks, zelfs als het fruit, crackers of zaden zijn. In de regel verdwijnt voor velen het verlangen naar een snack alleen uit de noodzaak om 2 glazen vloeistof te drinken.

Water moet altijd in de buurt zijn. U kunt een klein flesje van het gewenste volume kopen, zodat u geen problemen ondervindt bij het afmeten van de benodigde hoeveelheid vloeistof.

Dieet voor lui - een geschat menu

Voordat u met een dieet begint, is het raadzaam om een bij benadering te overwegen. Strikte naleving van voedselinname per uur zal de prestaties soms verbeteren. Het verhogen van de consumptie van rauw fruit en het verminderen van zoet, vet, bloemig en gerookt vlees draagt ook bij aan de snelle verwijdering van overgewicht.

lui dieetvoedsel

Het dagelijkse dieetmenu voor luie mensen ziet er als volgt uit:

Tijd Menu
Ontbijt

7: 40 - 2 glazen schoon water.

8: 00 - het gebruikelijke ontbijt.

9: 15 - 9: 30 - koffie of thee zonder suiker.

9: 30 – 12: 40 Onbeperkt puur niet-koolzuurhoudend water
Diner

12: 40 - 2 glazen water zonder gas.

13: 00 - lunch met eventuele inhoud van gerechten en calorieën.

14: 15 - 14: 30 thee of koffie zonder suiker.

14: 30 – 17: 40 Schoon water op kamertemperatuur in elke hoeveelheid
Diner

17: 40 - 2 glazen schoon water.

18: 00 - diner naar smaak.

19: 15 - 19: 30 elke drank zonder suiker.

19: 30 – 7: 40 Bij honger kun je wat water drinken.

Belangrijkste contra-indicaties

Door het gebruik van een grote hoeveelheid water beginnen veel nuttige stoffen uit het lichaam te worden weggespoeld, vooral magnesium, natrium en calcium. Tijdens het dieet is het raadzaam om te beginnen met het drinken van een vitamine-mineralencomplex.

Contra-indicaties voor het kiezen van deze methode van gewichtsverlies:

 • Derde semester van dracht en lactatie.
 • Ziekten van het uitscheidingsstelsel, zoals problemen met de nieren, blaas, enz.
 • Als er een tekort aan calcium in het lichaam is.
 • Voor kinderen onder de 16 jaar mag u geen dieet volgen.

Alvorens met een dieet te beginnen, moeten mensen met ziekten van het cardiovasculaire systeem een arts raadplegen. Het is ook niet aan te raden om deze methode te kiezen voor degenen die niet graag water drinken.